Twórczo, profesjonalnie, z pasją

Z satysfakcją wspominamy pomieszczenia, w których dokonaliśmy rewolucji funkcjonalnej. Jednym z nich jest łazienka w mieszkaniu, którego kuchnię prezentujemy obok.

Projekt zakładał gruntowną przebudowę pomieszczenia. Wannę zastąpiono prysznicem – a ten usytuowano w części, w której wcześniej była toaleta. W przestrzeni po wannie zainstalowaliśmy zlew na błyszczącym blacie. Toaletę zabudowaliśmy błyszczącą plytą mdf, tworząc jednolitą ścianę z szafkami powyżej.

Dla zachowania spójności między aranżacją kuchni i łazienki, tu także zastosowaliśmy białe, błyszczące powierzchnie i czarny kamień. W efekcie powstało stonowane, nowoczesne wnętrze.

© 2017 grant studio. Wszystkie prawa zastrzeżone. Projekt i wykonanie: HEDEA
Polityka plików cookies

Ta strona wykorzystuje pliki cookies i inne podobne technologie. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w pamięci Twojego urządzenia.